Frm Turk
Cerrah'tan Adanalı ya övgü Uyeols10
Frm Turk
Cerrah'tan Adanalı ya övgü Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Cerrah'tan Adanalı ya övgü

YazarMesaj
NuRy
Administrator
Administrator
NuRy

Aktiflik :
Cerrah'tan Adanalı ya övgü Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Cerrah'tan Adanalı ya övgü Right_bar_bleue

Cerrah'tan Adanalı ya övgü Empty
MesajKonu: Cerrah'tan Adanalı ya övgü   Cerrah'tan Adanalı ya övgü EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 1:00 pm

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin CerrahCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev Adanalı dizisinde başkomiser Yavuz'u canlandıran Oktay Kaynarca ya ne söyledi?
Oktay KaynarcaCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev TRT 1’de katıldığı ’Laf Aramızda’ programında dizi çekimleri sırasında yaşadığı ilginç bir olayı anlattı.

Televizyon Gazetesi'nin haberine göre; Polislerin kendisini çok sevdiğini ve kendilerinden birisi gibi gördüklerini anlatan Oktay KaynarcaCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev dizinin 5. bölümünü çekerken yaşadığı olayı şöyle anlattı:

"Sahilde bir takip sahnesi çekiyoruz. Ondan önce bir polis ekip otosu yanımıza yaklaştı. ’Lütfen yolu kapatmayın ve devam edin’ dediler. ’Çekim yapıyoruzCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev durmak zorundayız’ dedik. Dediler kiCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev ’Sayın Emniyet Müdürümüz geçecek’. ’Biz zaten bir polis dizisi çekiyoruzCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev siz de gidin yolu kapatmayın’. Beni görünce adamlar gittiler. Bir o arada dalmışızCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev çekim yapıyoruz. Bir baktım ki görüntü yönetmenizi bana el sallıyor. ’Ne var’ falan dedim. ’Abi yana bak’ dedi. Bi döndümCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev Sayın Emniyet Müdürümüz Celalettin Cerrah yandaki arabanın içerisinde. ’EvetCerrah'tan Adanalı ya övgü Smilev bak polis dediğin böyle bıyıklı olur. Yakışmış’ dedi."

1 sayfadaki 1 sayfası