Frm Turk
Adanalı neden sevildi? Uyeols10
Frm Turk
Adanalı neden sevildi? Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Adanalı neden sevildi?

YazarMesaj
NuRy
Administrator
Administrator
NuRy

Aktiflik :
Adanalı neden sevildi? Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Adanalı neden sevildi? Right_bar_bleue

Adanalı neden sevildi? Empty
MesajKonu: Adanalı neden sevildi?   Adanalı neden sevildi? EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 1:00 pm

Adanalı neden sevildi?

Adanalı'da Ayşegül karakterini canlandıran Pınar Dikici 'Adanalı'nın çok sevilme nedenini açıkladı: ÖzgünAdanalı neden sevildi? Smilev farklı bir hikayeyi samimi bir dille anlatıyoruz..

Adanalı neden sevildi? Pinardikici2

Cuma akşamlarının fenomen dizisi 'Adanalı'da Maraz Ali'nin kardeşi Ayşegül'ü canlandıran Pınar Dikici güzelliği ve oyunculuk yeteneği ile kısa zamanda izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.

Daha önce 'Parmaklıklar Ardında'da Şebnem karakteriyle izlediğimiz DikiciAdanalı neden sevildi? Smilev 'Adanalı'da bambaşka bir dış görünüşle izleyicinin karşısına çıktı.

Sabah'a konuşan DikiciAdanalı neden sevildi? Smilev 'Parmaklıklar Ardında'dan okulumu aksatmamak için ayrılmak zorunda kaldım. Çünkü dizi Sinop'ta çekiliyor ve benim haftada iki gün İstanbul'aAdanalı neden sevildi? Smilev derse gelmem gerekiyordu. Uzun bir süre böyle devam etti ve bu süreç beni çok yordu. Diziden ayrılmamın ardından 'Adanalı' ekibinden teklif aldımAdanalı neden sevildi? Smilev kabul ettim" dedi.

Pınar DikiciAdanalı neden sevildi? Smilev dizinin bu kadar çok beğenilmesini ise şöyle yorumluyor:

"Çünkü çok samimiAdanalı neden sevildi? Smilev herkesin yaşadığı gibi bir şey anlatıyoruz. Böyle masallardan fırlama bir aşk hikayesi değil. Hepimizin yaşadığı şeyler.... Bence dizinin bu kadar sevilmesineAdanalı neden sevildi? Smilev özgünAdanalı neden sevildi? Smilev farklı bir hikayeyi bu kadar samimi bir dille aktarıyor olmak yol açtı."

Adanalı neden sevildi?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayvanlar neden kış uykusuna yatar?