Aktiflik : Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 21/06/09 Yaş : 31 Nerden : İzmir
Konu: Adanalı neden sevildi? Çarş. Haz. 24, 2009 1:00 pm
Adanalı neden sevildi?
Adanalı'da Ayşegül karakterini canlandıran Pınar Dikici 'Adanalı'nın çok sevilme nedenini açıkladı: Özgün farklı bir hikayeyi samimi bir dille anlatıyoruz..
Cuma akşamlarının fenomen dizisi 'Adanalı'da Maraz Ali'nin kardeşi Ayşegül'ü canlandıran Pınar Dikici güzelliği ve oyunculuk yeteneği ile kısa zamanda izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı.
Daha önce 'Parmaklıklar Ardında'da Şebnem karakteriyle izlediğimiz Dikici 'Adanalı'da bambaşka bir dış görünüşle izleyicinin karşısına çıktı.
Sabah'a konuşan Dikici 'Parmaklıklar Ardında'dan okulumu aksatmamak için ayrılmak zorunda kaldım. Çünkü dizi Sinop'ta çekiliyor ve benim haftada iki gün İstanbul'a derse gelmem gerekiyordu. Uzun bir süre böyle devam etti ve bu süreç beni çok yordu. Diziden ayrılmamın ardından 'Adanalı' ekibinden teklif aldım kabul ettim" dedi.
Pınar Dikici dizinin bu kadar çok beğenilmesini ise şöyle yorumluyor:
"Çünkü çok samimi herkesin yaşadığı gibi bir şey anlatıyoruz. Böyle masallardan fırlama bir aşk hikayesi değil. Hepimizin yaşadığı şeyler.... Bence dizinin bu kadar sevilmesine özgün farklı bir hikayeyi bu kadar samimi bir dille aktarıyor olmak yol açtı."