Frm Turk
Her rolde kendimi yenilerim Uyeols10
Frm Turk
Her rolde kendimi yenilerim Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Her rolde kendimi yenilerim

YazarMesaj
NuRy
Administrator
Administrator
NuRy

Aktiflik :
Her rolde kendimi yenilerim Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Her rolde kendimi yenilerim Right_bar_bleue

Her rolde kendimi yenilerim Empty
MesajKonu: Her rolde kendimi yenilerim   Her rolde kendimi yenilerim EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 1:02 pm

Mehmet Akif AlakurtHer rolde kendimi yenilerim Smilev yeni dizisi Adanalı'da canlandırdığı Maraz Ali ile önceki rolünü unutturdu ve bambaşka bir kişilik olarak izleyicinin karşısına çıktı.

Her rolde kendimi yenilerim Mehmetakif_alakurt_d * Çekimleriniz nasıl gidiyor?
Güzel gidiyor. Aldığımız tepkiler olumlu yönde. Dizi sektöründeki bir açığı tamamladığımızı düşünüyorum. Genel olarak herkes birbirinin aynı tarzda işler götürüyor. Bu anlamda bizim işimizin çok başka bir yeri olacağını inanıyordum ve öyle oldu. İzleyicinin tepkilerinden ilk bölümden itibaren bunu gördük zaten. Hakettiğimiz şeyi aldığımıza inanıyorum.

* Oynadığın karakterle nasıl tepkiler aldınız? Çünkü bundan önce Boran Ağa karakteri vardı...
Bu işin keyifli tarafları da burada zaten. Yoksa diğer şekilde bir eğlencesi yok ki bu işin. Sadece para kazanmak için yaparsın. Ben kara kaşlıyımHer rolde kendimi yenilerim Smilev kara gözlüyümHer rolde kendimi yenilerim Smilev fiziksel olarak iyi durumdayımHer rolde kendimi yenilerim Smilev yakışıklı yakışıklı bakayımHer rolde kendimi yenilerim Smilev ben bunları sadece kullanayım diye bakarsan bu işten çok fazla keyif almazsın. En azından ben alamam. O yüzden farklı karakterleri oynamayı hep istiyorum. Bundan sonra yolumuz açık olursa elimden geldiğince başka insanlara hayat vermeye çalışacağım. Bir anda Maraz Ali diye bir karakteri çıkarttığıma inanıyorum. Kimsenin beni izlerken Boran'ı hatırladığını da düşünmüyorum. Buydu zaten benim istediğim.

* Partnerlerinle aranızdaki elektrik nasıl?
Şaşılacak derecede iyi... Gerçekten çok iyi. Selin'le ve Oktay'la çalışmaktan çok keyif alıyorum. O kadar düzgün ve uyumlu çalışıyorlarki anlatamam. Disiplin çok önemli. Bu sette o var.

* Hayattan beklentiniz nedir?
Burada bir görevimiz olduğuna inanıyorum ve o görevi yerine getirmeye çalışıyorum. Hayat bana doğrulukHer rolde kendimi yenilerim Smilev güzellik versin yeter...

TAKVİM

1 sayfadaki 1 sayfası