Frm Turk
Adana'nın acılı tarafı Uyeols10
Frm Turk
Adana'nın acılı tarafı Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Adana'nın acılı tarafı

YazarMesaj
NuRy
Administrator
Administrator
NuRy

Aktiflik :
Adana'nın acılı tarafı Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Adana'nın acılı tarafı Right_bar_bleue

Adana'nın acılı tarafı Empty
MesajKonu: Adana'nın acılı tarafı   Adana'nın acılı tarafı EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 1:02 pm

Adana'nın acılı tarafı

Ekranların yeni tiryakiliği AdanalıAdana'nın acılı tarafı Smilev milyonları ekran başına çivilemeye devam ediyor. Oktay Kaynarca'nın başarılı oyunculuğuyla lokomotif gibi çektiği diziyi herkes gibi ben de ilgiyle izliyorum.

Adana'nın acılı tarafı Kaynarca_adanali

Ama artık siz de iyi biliyorsunuz. En sevdiğim dizilerAdana'nın acılı tarafı Smilev aynı zamanda en fazla eleştirdiğim diziler olur. Çünkü "mükemmel olmalarını" isterim. Böyle olunca da gördüğüm en küçük bir aksaklığı bile dilime dolarım. Geçen hafta yayınlanan bölümde banka arabasının güvenlik görevlisi yerde yaralı numarası yapan adamları görünce arkadaşlarını aramak istedi ama telefonunda şebeke bulamadı. Arkadaşlarını çağırmak için olay yerinden ayrılınca da olan oldu... Ancak cep telefonlarında "acil arama" servisi bulunur. Şebeke olmadığı haldeAdana'nın acılı tarafı Smilev 112'yi acil arama tuşundan arayabilirsiniz. "Alt tarafı bir dizi sahnesi" deyipAdana'nın acılı tarafı Smilev geçmemek lazım. Vatandaş acil bir durumda cep telefonunu nasıl kullanması gerektiğini öğrenmeli. MalumAdana'nın acılı tarafı Smilev hayatın televizyondan öğrenildiği bir memlekette yaşıyoruz... Bir de balkon sahnesi vardı kiAdana'nın acılı tarafı Smilev benim gibi pek çok okurun da tuhafına gitmiş. Adanalı Başkomiser ile aynı büroda çalıştığı amiri İdil Hanım aynı apartmanda hatta aynı katta oturduklarını fark ediyorlar. Sonra ikisi de kapıları karşılıklı olan kendi dairelerine gidiyorlar. Ama sonradan görüyoruz kiAdana'nın acılı tarafı Smilev iki ayrı binada bulunduğu açıkça belli olan "karşılıklı" balkonlarda birbirlerine bakıyorlar. Doğrusu bu sıra dışı apartmanın mimarisini çok merak ettim!.. Bizim AdanalıAdana'nın acılı tarafı Smilev dürüm kebabın içine ayrıca biber sokuşturupAdana'nın acılı tarafı Smilev yemeyi seviyor. EhAdana'nın acılı tarafı Smilev bunlar da benim 7.65 kalibrelik biberlerim!..

Yüksel Aytuğ / Sabah

Adana'nın acılı tarafı
1 sayfadaki 1 sayfası