Frm Turk
Gökhan Zan Galatasaray'da Uyeols10
Frm Turk
Gökhan Zan Galatasaray'da Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Gökhan Zan Galatasaray'da

YazarMesaj
NuRy
Administrator
Administrator
NuRy

Aktiflik :
Gökhan Zan Galatasaray'da Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Gökhan Zan Galatasaray'da Right_bar_bleue

Gökhan Zan Galatasaray'da Empty
MesajKonu: Gökhan Zan Galatasaray'da   Gökhan Zan Galatasaray'da EmptyPtsi Haz. 22, 2009 6:35 pm

Galatasaray, Beşiktaş'ın sözleşmesini uzatmadığı Gökhan Zan'ı renklerine bağladı. Zan, sarı-kırmızılılarla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Beşiktaş ve A Milli Takım'ın stoperi Gökhan Zan'ı renklerine bağladı.

Beşiktaş'ın sözleşmesindeki opsiyonu kullanmadığı Gökhan Zan, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gökhan Zan Galatasaray'da 5 numaralı formayı giyecek.

"GALATASARAY DAHA ÇOK İSTEDİ"
Galatasaray'a transferiyle ilgili bir açıklama yapan Gökhan Zan, Avrupa'dan da teklifler almasına rağmen Galatasaray'ı tercih ettiğini söyledi.

Zan, "Beşiktaş gibi büyük bir camiadan Galatasaray gibi büyük bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Profesyonelliğin gereği büyük takımdan büyük takıma transferler olabilir. Galatasaray'ın beni Beşiktaş'tan daha çok istemesi, kucak açması beni onore etti. Beşiktaş'ta güzel günler yaşadım, onlara da teşekkür ediyorum. Ancak profesyonel futbolcuyum. Galatasaray formasının hakkını vereceğim. Başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Gökhan Zan Galatasaray'da
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bırakma Ellerimi - Gökhan Türkmen