Frm Turk
Benim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Uyeols10
Frm Turk
Benim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Benim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması

YazarMesaj
NuRy
Administrator
Administrator
NuRy

Aktiflik :
Benim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Benim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Right_bar_bleue

Benim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Empty
MesajKonu: Benim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması   Benim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 3:20 pm

Ara müzik(*'lar da )
E|------------------------------------------------------
B|-----0-1-0---0---3--1-0-------------------------------
G|-2--2------2--------------0-2-------------------------
D|------------------------------------------------------
A|------------------------------------------------------
E|------------------------------------------------------
__________________________________________________ _______

Am Cmaj7 Dm Em Am
Senin dudakların pembe ellerin beyazBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs
Am Cmaj7 Dm Em Am
AlBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs tut ellerimi bebekBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs tut biraz...
* * *
Am Cmaj7 Dm Em Am
Benim doğduğum köylerde ceviz ağaçları yoktuBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs
Am Cmaj7 Dm Em Am
Ben bu yüzden serinliğe hasretimBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs okşa biraz...
* * *
Am Cmaj7 Dm Em Am
Benim doğduğum köylerde buğday tarlaları yoktuBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs
Am Cmaj7 Dm Em Am
Dağıt saçlarını bebekBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs savur biraz...
* * *
Am Cmaj7 Dm Em Am
Benim doğduğum köylerde insanlar gülmesini bilmezdiBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs
Am Cmaj7 Dm Em Am
Ben bu yüzden böyle naçar kalmışımBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs güldür biraz...
* * *

SOLO

Am Cmaj7 Dm Em Am
Benim doğduğum köyleri akşamları eşkiyalar basardıBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs
Am Cmaj7 Dm Em Am
Ben bu yüzden yalnızlığı hiç sevmemBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs konuş biraz...
* * *
Am Cmaj7 Dm Em Am
Benim doğduğum köylerde şimal rüzgarları eserdiBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs
Am Cmaj7 Dm Em Am
Ve bu yüzden dudaklarım çatlaktırBenim Doğduğum Köylerde - Işığın Yansıması Virgs öp biraz...

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Benim Olmak İstemesen De - 6. Cadde
» Benim Hayatım - Renan Bilek
» Benim Gibi - Grup Munzur