gezinen bir göLgedir hayat gariban bir aktör sahnede bir iLeri bir geri saatini doLdurur ve sonra duyulmaz oLur sesi bir masaLdır gürüLtücü bir saLağın anLattığı ki yoktur hiç bir anLamı...
aDı yok yokLuquNuN BütüN KeLimeLeRi BütüN CümLeLeRi DeNiyoR TaRif EdeMiyoRum...
ßiR süRü ßaLon ßıRaktım qökyüzüNe ßir zaman sonRa qöRüneCekLeR ßana ßazıSı sönmü$ oLaCakßazıSı soLmu$ ßazıSı iSe haLa aynı qüzeLLiğinDe qüLümseyeCek ßana ßenSe çok deği$mi$ oLaCağım... YaDa hiÇ deği$memi$. . .
SenDe yaz yaZ yaZ ßi kenaRa yaZ ßüTün sözLeRimi YanıLıRsam çık KaRşıma qöSteR kenDini ßeLki zamanLa tekeR tekeR siLiniRLeR akLınDan AnLaRsın ki ßoşuna qeÇmiŞ ßunCa zamaNn...
Gitme ! ya da ßeni de götür Ceßinde Sözüm Söz ßak Rahat Dururum yerimdeÖLdür ßeni ! ya da ßeni de aL İçine Kendimi Unutur Sen oLurum İçimde Sen Senin İçinde...
ßeLkide hisLerim oLdu ßir sapLantı yava$ça öLdüren ßir ßuLantı aCıLarLa doLu pis ßir kaLıntı ßitmez oLdu Lanet oLası ßu takıntı
ßeynimin fi$ini çekmek iStiyorum Sonra da derin dondurucuya koymak RuHum Deviniyorİçim ßuruLuyor Sanırım...Kuruyorum ! ..
Kimseye Soramıyorum Seni KirLenme Diye Hiç Öpmedim ya.. BeLki Başkasını Seversin diye Hic SöyLemedim sana Sevgimi... Boğazımda Düğümsün... Yutkunsam gideceksin Yutkunmasam... ÖLürüm .. .
ßu kadar güçLü müydü? ßu kadar ßenciL miydi ? ßu kadar zehirLi miydi aşk..?ßu kadar tutkuLu ßu kadar ağır mıydı sevmek ?..