Frm Turk
Özer 4 yıl Fenerbahçe'de Uyeols10
Frm Turk
Özer 4 yıl Fenerbahçe'de Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Özer 4 yıl Fenerbahçe'de

2 posters
YazarMesaj
NuRy
Administrator
Administrator
NuRy

Aktiflik :
Özer 4 yıl Fenerbahçe'de Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Özer 4 yıl Fenerbahçe'de Right_bar_bleue

Özer 4 yıl Fenerbahçe'de Empty
MesajKonu: Özer 4 yıl Fenerbahçe'de   Özer 4 yıl Fenerbahçe'de EmptyPtsi Haz. 22, 2009 6:36 pm

Fenerbahçe, Ankaraspor'un genç yıldızı Özer Hurmacı ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Özer Hurmacı'yı resmen renklerine bağladı.

Ankaraspor'un genç futbolcusu Özer, Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu törenle kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

"İDDİALIYIM"
İmza töreninde bir açıklama yapan genç futbolcu, "Başkanımızın söz verdiği şampiyonluklara katkıda bulunmak istiyorum. Ben de Mehmet Topuz arkadaşım gibi iddialı konuşmak ve iddialı olduğumu belirtmek istiyorum" dedi.

Spor direktör Aykut Kocaman ise, "Uzun zamandır Özer ile beraberdik. 3 yıldır çalışıyoruz. Çok iyi ve daha da iyi duruma gelecek yetenekli bir oyuncu. Ankaraspor'daki başarılarını Fenerbahçe'ye transferi ile taçlandırdı. Hem benim, hem Fenerbahçe'nin hem de Özer adına hayırlı olsun. Uzun yıllır başarıyla hizmet edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

3 HAFTA SONRA ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAK
Bu arada Özer'in bugün sağ ayak bileğinden bir operasyon geçireceği ve 3 hafta sonra çalışmalara başlayacağı öğrenildi.
'' σzαη ..
Administrator
Administrator

Aktiflik :
Özer 4 yıl Fenerbahçe'de Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Özer 4 yıl Fenerbahçe'de Right_bar_bleue

Özer 4 yıl Fenerbahçe'de Empty
MesajKonu: Geri: Özer 4 yıl Fenerbahçe'de   Özer 4 yıl Fenerbahçe'de EmptySalı Haz. 23, 2009 8:48 pm

saoL tşkrler

Özer 4 yıl Fenerbahçe'de
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ben Seni Sevmeyi Sevdim - Zerrin Özer