NuRy Administrator
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 21/06/09 Yaş : 31 Nerden : İzmir
| Konu: Azıcık nick (: Salı Haz. 23, 2009 12:03 pm | |
| sen suc işlemekten korkan gözler görüomsun bnde...
Hayat!! Nedir acaba? Hergün paket paket içtiğim sigaramı..Akşamları eve gelen babamın boş,o bomboş bakışlarımı....
ŞüpheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR..!
вαzєη уєηι вιя üмιтℓє вαşℓıуσяυм güηє.вαzєηѕє ιηαηıуσяυм уαşαякєη öℓ∂üğüмє...
İstediğim sadece huzur!.....
Hiç ama hiç kimsenin olmadığı bi oda!...
Damar müziklerin olduğu bi mp4..Ve sagopa kajmer!
[b]2-3 paket parlament....[/b]
[b]Alkol bile istemıo canım.. [/b]
....
[b][b]Yalnızlkta buldum huzuru...Bana dokunmayan insanlar bin ya$asın....Tatlıya tuzluya karı$mıorum..Sessizliğimi koruyorum...Bozdurmayın...[/b][/b]
[b]....
[/b][b]Durgun ama huzurlu...Huzurlu ve bi kadar mutlu![/b] [b]...[/b] öηємℓι σℓαη вє∂єηιη [b]вαкιяє oℓмαѕı ∂єğιℓ, уєтєякι кαℓρℓєя ƒαнιşє σℓмαѕıη.![/b]
...AnLattıkça kış vuruyor satırLarıma.. Ordamısın.. Duyuyormusun.. ? Varmısın.. Yokmusun biLmiyorum ama.. 1 Tek şeyi unutma ! [b][b]Seni sevdim ben. [/b][/b] Yanarak. YıkıLarak. AkLıma her geLdiğinde ağLayarak....ıßelirsizliği anlamak için önce [b][b]kendmi anlamam lazm..[/b][/b] Sinirlenmeden-ağlamadan $u lanet [b][b]karanlıı unutmam lazm..[/b][/b] Kanlı ellerm,damarlarım çıkmı$,[b][b]ßu durumdan kurtulmam lazım..[/b][/b] ßu lazımları yapaßilmek için ßi[b] [b]19 sene daha dewirmek lazım..[/b][/b]...kaLbime mührü sen wurmamaLıydın. .....Sözüm ona sewdin Yabancı eller yar olmaz sana...qene ben üzülürüm.... [b]____________________[b][!] [/b][/b] Emek isterdi benim qibi yürelki sewmek...Seninkisi ihanet üstüne ihanet i$lemek.... [b][b]Ama... [/b] Beni vurup seni saran dikenli kollar gösterince qerçek yüzünü anlarsın ne demekmi$ sewqiliye üzüntü! ...kαD£яiMiи Єи özЄL YαzGıSı SЄиSiиŞimdi KeLimeLerin Ucunda Üşüyorum....
''Seni ßana yar ederler mi ?''..BöyLésiйé iLqiйç biг tгaji-komédi´diг işté, séгqiLéйéй.. ¤..Séyгédéгsin, zévk aLamazsın..!Düşünüгsün, aLkışLamazsın..¤ ..Vé.. ρéгdé kaρanıг kéndiLiğindén,koskoca bir hiçLiğin kaos´unda..Sonsuzdum, sonumdu karanlık... Benle vardı, bensiz boşluktu... Renksiz kokusuz tatsız... "Ben Karanlık Şehrin çocuğuydum, yüreksiz ve Ruhsuz..." ßirgün birbirimizden ayrı düşsek bile .. ßiliyorum hiçbir zaman ayrı değil yollarımız ! Ve aynı yolda yürüdükçe.. Gün gelir ellerimiz yine birleşir . Ayrılsak bile Kopamayız ! | |
|