NuRy Administrator
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 233 Kayıt tarihi : 21/06/09 Yaş : 31 Nerden : İzmir
| Konu: nickler ve gifler Salı Haz. 23, 2009 12:04 pm | |
| Geri dönüşü olmayan bir yola çıkıyorsanız eğer, Biraz da kendinizi bırakıyorsunuz arkanızda
"Aşk bize sıla, aşk bize gurbet..."
вυℓυтℓαяıη üzєяιη∂єуιм υçυуσяυм. уσкѕα вєη уιηє αşıкмı σℓυуσяυм؟
Sessiz saatler birikmişti dudaklarımızda. Hava kararmıştı. Ben nefesini dinliyordum, Sen kokumu çekiyordun içine.
Aşk'ın yanında ihmal oldu ihtimaller, Ne akla, ne de hayale düştü senden gidişler, Atılan her kulacın özlemi sendin, Geri dönmeye bir nefes dahi bırakılmadan sevildin.
buz tutmus kaLbımı coz cozebıLırsen ..
çaL cocuk bu gece Sehrin tüm kapılarını hüzünle Islak kelebekler bırak ellerine söyle Aşk bu gece şehri terketti Kazandıklarımızdan fazlaydı; bizden bana dönerken yitirdiklerimiz...Sınırsız çiziklerin arasından… Yüreğimde kanamayan yer var mı anne?kimse senin gßi canımdn öte can değiL neredekatıksız hÜzÜN kirsiz SeViNç nerede?hersey içiçe geçmiş dogrular varmış nerede?Yalnızlıgımı sırtladım. ..yüküm agır.. Suskunlugum benligimde. ..ÇıgLıqım sagır..Sensiz kimsemiyim yoksa kimsesizmiyim bilmem Bilmek de istemem...//Aldırma gel yanıma //
sonsuzluk koyuyorum adını!Yorma kendini boşuna... .Çaresi yok bu işin, sonu gelmez nefretinஐ๑к•α••L•ь•î•мஐ๑ Adına aşk diyorlar, gelecek diyorlar... bana yetmiyor. Özledim Minik Yüreginle Beni Sevişini!
Hasret Kaldı Tenim Tenine
Özlemekten korktuğum her anı çöpe attım... Sevdiğim üzülme İyi bakıyorum kendime Rahat uyu gittiğin yerdeNe yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Sêvmêktêŋ " ΘŋปR " Đปydปqปm Yâ$âMâ NêdêŋîmSîŋ .. Hangi cümle anlatırdı içimdeki seni..
PiLi bitmiş bir saat biLe günde iki kere doğru söyLüyor! Ya sen?
biZi soLLayan sonRaKi Köşei dönemeS
öyLe sarho$ oLsamki, bir daha ayıLmasam..Herşey bir ruya oLsa, unutarak uyansam.>>>Tıklım tıklım yalnızlık<<< Saηa zoяLa кєηdiмii Sєωdiяємєм aмa Sєω вє ησLuяя
BugünLerde seni özLedim bRz yeniLdim kendime.. Gözümden düştün anLadım yine qeLmedin qöMdüm kaLbime..</3
xxx
GünLüğüm yine senLe mi doLdu..!
xxx
>>SeninLe doĞdu seninLe öLdü hüCreLerim..Gittiğin günden beRi dön die heCeLerim..!
xxx
Kendini biTmez cümLe sananLaRa uFacık bir noKta .
xxx
Hiç qeLmemiş oLsaydın hayatıma qeRi qiRip ya$antımı siLmeseydin..yaşamak istiyorum yaşamak ben rahat gönul rahat kalp yarasız baş ferah derten tasadan uzak MUTLu OlMAK...
yaRını sayma ßuqünüm qeÇ biLe nedeni y.o.k '' kaLßim yok " yine
Ne olduğumuzu biliyoruz, ama ne olabileceğimizi bilmiyoruz."
!
``Aldanma İnsanların Samimiyetine, Menfaatleri için Gelirler Vecde, Vaad etmeseydi Allah Cenneti, O’na bile etmezlerdi Secde...´´
"...Şeklim Uymaz Boşluğuna..."
İçimde kalbimi unuttum.. İçince düşüyor aklıma yaşamak İnansam düşerdim peşine... Ama 'yalanlar' !
Sen Hep yanımda kaL.. ßen SUSMA'Larını Hep dinLerim..
KaşarLarLa UgrasıcaK Vaktım oLSaydı Şarkuterı dukkanı AcarDım xD
GєLdiqiη Yєri İiyi BiL ki Saηa Tєkмєyi Koyduquмda Gidicєqiη Yєri Araмa..
ne ruhum satılıktı benim ne de bedenim...
Hαyαt YıkıLαn HαyαLLerinLe UmutLαrα uLαşmαktır
Nefret edemediğim Nefretim*..
~ Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim ..
Kopyα kαLbim çok çiziLdi , kαprisinden bezdi.
Adım intihar kaLsın sende!
yaLnızLık tıRnakLArımın aRasınDa biRde... duDakLArımın sus paYınDa...
»●«..мέgέяѕέм åDι σчυηмυѕ..вέηѕέ σηυ åѕк ѕåηιρ bàgяιмå вåѕмιѕтιм..»●«
EŁίмđέи tμttμğμиđά öγŁέ ьίЯ ίиάимı$ıм кί ьίżέ ьίЯ$έγ øŁмάż sάимι$tıм.. ):
ßir paLyaço varmı$ herkesi güLdürürmü$ ßir adam varmı$ ağLama krizine yakaLanmı$;doktora gitmi$. Doktor adama herkesi güLdüren paLyaçoya gitmesini söyLemi$. Adam doktora: "o paLyaço ßeNim" demi$
śéшĝĭŋ Öyle uzakta!.. ņēfêš Alsanda yanımda!.. Bu άѕκ Fazla sana!..
..!Daldaki Ѕσи Yaprak gibi!..
--•Sarıl Hep Hayata•--
Ħάŷάŧ ne kadar šΪφάħ - βεץάz olsa da!.. Ruhum yine яέהģάŕεйk
soи diy℮ diL℮иiяk℮n g℮çтi öиüмd℮и!..
Vadesi Dolmuş çocukluk DÜŞleri ... Kullanılmamış MUTLULUK gülüşleri ...
| |
|