Frm Turk
Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret Uyeols10
Frm Turk
Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret

YazarMesaj
'' σzαη ..
Administrator
Administrator

Aktiflik :
Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret Left_bar_bleue999 / 999999 / 999Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret Right_bar_bleue

Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret Empty
MesajKonu: Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret   Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 5:47 pm

Ceritkale İlköğretim Okulu öğrencileri, Genel Sekreterimiz Kenar Öner’i Akaretler’deki Kulüp Binamızda ziyaret etti. Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Ceritkale İlköğretim Okulu öğrencileri, geçtiğimiz yıl Yönetim Kurulu Üyelerimiz’i okullarına davet etmişlerdi. Yöneticilerimiz katılamadıkları bu davetin ardından bu yıl Bahşili İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kılıç, Ceritkale İlköğretim Okulu Müdürü Nedim Güneş ve okulun 3 başarılı öğrencisini İstanbul’da ağırladı.
Genel Sekreterimiz Kenan Öner’i ve BJK Derneği Genel Koordinatörümüz Levent Çifter’i ziyaret eden küçük misafirlerimiz, Kenan Öner’e bir plaket takdim etti. Genel Sekreterimiz Kenan Öner ise yetkililere ve öğrencilere Beşiktaş forması ve Şampiyonluk tişörtlerinden hediye etti.
Misafirlerimiz daha sonra BJK İnönü Stadı’nı ve BJK Müzesi’ni gezdiler.

Öğrencilerden Kenan Öner’e Ziyaret
1 sayfadaki 1 sayfası