Frm Turk
90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Uyeols10
Frm Turk
90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Uyeols10
Frm Turk
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Frm Turk

Frm Turk

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi

YazarMesaj
NuRy
Administrator
Administrator
NuRy

Aktiflik :
90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Left_bar_bleue999 / 999999 / 99990 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Right_bar_bleue

90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Empty
MesajKonu: 90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi   90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi EmptyÇarş. Haz. 24, 2009 6:07 pm

İçindekiler

* Tavsiye Edilen Yapılandırma
* Fire vs Heuksal
* Ne Giyilmeli ?
* Açılması Gereken Skiller- Resimli
* Skill Açıklamaları
* PvP de Uygulanıcak Taktikler

Tavsiye Edilen Yapılandırma

90 Bicheon
90 Lightning
90 Cold
30 Fire / Heuksal

FIRE VS HEUKSAL

Neden Fire ?

Cevap basit. Fire wall.Şunu söylemek gerek 30 lv de gelen mag def işe yaramaz. Çok küçük miktardır bu.Passive saymıyorum bile çok düşük miktarda phys attack verir bu.Geriye pek bilinmeyen fire wall kullanıyor. Bu tam bir anti- wizard denilecek cinsden bir skill. Karşınızdaki wizard isterse 99999 vursun90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev ilk vuruş boşa gidecektir. Haliyle silkroad kullanıcıların çoğu fire wall ve ice wall ne işe yarıyor bilmezler. Buda size çok büyük bir avantaj sağlıyacaktır.Wizard life control veya turnover açıp size tek atacağını düşünücek fakat siz o arada fire wall hazırlamış olacaksınız. Wizard aslında kendini daha zayıf bir konuma düşürücektir. Önemli hatırlatma bu skiller içerisindeyken attack yapılabiliyor fakat hareket edemiyorsunuz.Eğer wizard bir nuke atacak kadar yakınsa işiniz kat kat kat kat daha kolay olacaktır. Bu durumda wizard çantada kekliktir.

Neden Heuksal ?

Gayet basit ve açık. 30 lvde 300 küsür hp kazanıyorsunuz.Düşük lvlerde diğer nukerlere karşı üstünlük sağlayabilir. Ama ilerde fire açmanız tavsiyemdir. Bu 300 hp kasarken de yardımcı olur90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev yani benden söylemesi ilerde90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev fire a dönmeniz çok daha iyi olacaktır.

NE GİYİLMELİ ?

İşte en karışık kısıma geldik. Kimi garment der kimi armor. Ama ben ne diyorum ? Kesinlikle kasarken protector kullanmanızı tavsiye ediyorum. Botta olduğunuzu farzediyorum ve etrafta çoğu zaman pt mobları bulunur. Ve biliyorsunuz oyunun çoğunluğunu phys saldırılar yapan moblar oluşturur.Buda bizim zayıf noktamız.Diyeceksiniz biz neden boşuna cold veriyoruz ? Cold ice buff ve passive ilk lvlerde muhteşem derecede def sağlamaz. Unutmayın sizin can kurtaran skilliniz snow shield.Armor giymeniz hantal kasmanıza sebebiyet olacaktır90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev çünkü fire olmadığımız için nuke zenginliğimiz yok.Bu yüzden tercih pro olmalıdır.

Fakat max lv de olaylar değişir. İki tane zıt kutup vardır. Magical ve physcial. Bunlardan birine karşı dayanıklılığınız olması gerekir. Armor seçmeliyiz ; neden mi ? Eu charları bilirsiniz90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev isterseniz titanyum giyin90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev armorda giyseniz90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev garmentte acımazlar. Snow shield mag veya phys gelen attackları ayırmaz90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev hepsini bağrına basar ve onları mp den düşer.Int olduğumuz için br mag def a sahip bulunmaktayız90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev ozaman max phys def için armor giymeli90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi Smilev avantajımızı ikiye katlamalıyız.

90 Lvl'a Göre Nuker Rehberi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 90 Lvl'a Göre Glaiver Rehberi
» Xbow Rehberi
» Bard Rehberi
» Silkroad Guild Rehberi
» Xbow ( Alternatif ) & Dagger Rehberi