* Tavsiye Edilen Yapılandırma * Fire vs Heuksal * Ne Giyilmeli ? * Açılması Gereken Skiller- Resimli * Skill Açıklamaları * PvP de Uygulanıcak Taktikler
Tavsiye Edilen Yapılandırma
90 Bicheon 90 Lightning 90 Cold 30 Fire / Heuksal
FIRE VS HEUKSAL
Neden Fire ?
Cevap basit. Fire wall.Şunu söylemek gerek 30 lv de gelen mag def işe yaramaz. Çok küçük miktardır bu.Passive saymıyorum bile çok düşük miktarda phys attack verir bu.Geriye pek bilinmeyen fire wall kullanıyor. Bu tam bir anti- wizard denilecek cinsden bir skill. Karşınızdaki wizard isterse 99999 vursun ilk vuruş boşa gidecektir. Haliyle silkroad kullanıcıların çoğu fire wall ve ice wall ne işe yarıyor bilmezler. Buda size çok büyük bir avantaj sağlıyacaktır.Wizard life control veya turnover açıp size tek atacağını düşünücek fakat siz o arada fire wall hazırlamış olacaksınız. Wizard aslında kendini daha zayıf bir konuma düşürücektir. Önemli hatırlatma bu skiller içerisindeyken attack yapılabiliyor fakat hareket edemiyorsunuz.Eğer wizard bir nuke atacak kadar yakınsa işiniz kat kat kat kat daha kolay olacaktır. Bu durumda wizard çantada kekliktir.
Neden Heuksal ?
Gayet basit ve açık. 30 lvde 300 küsür hp kazanıyorsunuz.Düşük lvlerde diğer nukerlere karşı üstünlük sağlayabilir. Ama ilerde fire açmanız tavsiyemdir. Bu 300 hp kasarken de yardımcı olur yani benden söylemesi ilerde fire a dönmeniz çok daha iyi olacaktır.
NE GİYİLMELİ ?
İşte en karışık kısıma geldik. Kimi garment der kimi armor. Ama ben ne diyorum ? Kesinlikle kasarken protector kullanmanızı tavsiye ediyorum. Botta olduğunuzu farzediyorum ve etrafta çoğu zaman pt mobları bulunur. Ve biliyorsunuz oyunun çoğunluğunu phys saldırılar yapan moblar oluşturur.Buda bizim zayıf noktamız.Diyeceksiniz biz neden boşuna cold veriyoruz ? Cold ice buff ve passive ilk lvlerde muhteşem derecede def sağlamaz. Unutmayın sizin can kurtaran skilliniz snow shield.Armor giymeniz hantal kasmanıza sebebiyet olacaktır çünkü fire olmadığımız için nuke zenginliğimiz yok.Bu yüzden tercih pro olmalıdır.
Fakat max lv de olaylar değişir. İki tane zıt kutup vardır. Magical ve physcial. Bunlardan birine karşı dayanıklılığınız olması gerekir. Armor seçmeliyiz ; neden mi ? Eu charları bilirsiniz isterseniz titanyum giyin armorda giyseniz garmentte acımazlar. Snow shield mag veya phys gelen attackları ayırmaz hepsini bağrına basar ve onları mp den düşer.Int olduğumuz için br mag def a sahip bulunmaktayız ozaman max phys def için armor giymeli avantajımızı ikiye katlamalıyız.